Vakfımızın Geleneksel İftarının bu ramazandaki konukları Erzincan sivil toplum kuruluşlarıydı

Birlik Vakfı Erzincan Şubesi olarak kuruluşumuzdan beri her yıl düzenlediğimiz Geleneksel İftar Programında soframızı bu Ramazan Erzincan'da çok çeşitli sosyal, kültürel, dini ve eğitim hizmetleri veren sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri ve üyeleriyle paylaştık. Programa ayrıca Erzincan'ın mülki idare amirleri, siyasi partilerimizin yöneticileri ve 24 Haziran seçiminin milletvekili adaylarıyla birlikte çok sayıda davetli iştirak etti. Işıkpınar Pembe Köşk Tesislerinde düzenlediğimiz program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İftarın ve yemek duasının ardından Şube Başkanımız vakfımızın misyonu ve faaliyetlerimiz konusunda davetlilere kısa bir konuşma yaptı. Program, geç vakte kadar sohbet ortamında devam etti.