Vakfımızın yeni bülteni ERZİNCAN BİRLİK yayınlandı

Vakfımızın 5. kuruluş yıldönümü anısına hazırladığımız ERZİNCAN BİRLİK isimli bültenimiz okuyucularıyla buluştu. Erzincan Birlik, 64 sayfayı bulan ebadı ve güçlü yazar kadrosuyla bültenden ziyade adeta bir dergi görünümünde. Bültenin ilk bölümü Vakfın Kurucu Başkanı da olan TBMM Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı ve Erzincan Şubesi Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar’ın takdim yazıları ile başlıyor. Devamında Gazeteci-Yazar Halil İbrahim Özdemir, Gazeteci Yazar Hikmet Köksal, Hikayeci-Yazar Hamdi Ülker ve Şair Ali Ayçil Tarihçi Prof. Dr. Erol Kaya’nın Birlik Vakfı ve Erzincan konulu makalelerine yer verilmiş. Bu bölümün son yazısı ise bültenin kapak konusu: Türkiye’nin Birliği, Birliğin Türkiye’si.

Bültenin ikinci bölümü Faaliyetlerimizden Seçmeler adını taşıyor. Bu Bölümde vakfın son yıllarda düzenlediği seminer, konferans, sosyal yardım, STK etkinlikleri ve ziyaretleri içeren onlarca faaliyet içerisinden küçük bir seçki oluşturulmuş. Yazılar çok sayıda görselle ve fotoğrafla zenginleştirilmiş. Başta 15 Temmuz FETÖ darbesi, terör olayları ve Anayasa Değişikliği Referandumu olmak üzere, yakın geçmişimizde yaşanan olayları Erzincan ekseninde özetliyor. Bülten ücretsiz olup, Birlik Vakfı Erzincan Şubesinden temin edilebilir.

Bültenin tamamını okumak için tıklayınız.  birlikbülten

30° 33° 17°